Choď na obsah Choď na menu

Napíšte mi svoj názor a zanechajte na seba email.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

fifika171 - ahoj

10. 8. 2009 11:14

pekny den prajem,ja som vam uz aj pisala e-mail .no este som sa nejako nedockala odpovedi.velmi pekny styl a vsetko ako to robite.je to proste super aj moda pre mladych myslim ze keby viac ludi videlo vase prace urcite by ste mali o zakaznikov postarane.no a s tou cenou pro nejakom vytvore suhlasim.mna velmi oslovila ta zelena mikinka.co mate pod Dezeny kresby.krasna pasikovana.proste uletena.aj to tricko "s ockami potrhane.krasne.urcite by som s vybrala.uz len tie ceny prihodit:).aj tie pletene veci.uuf-paradne naozaj krasne.vela stastia.---Fifika171@azet.sk---

Lyda - cauko

18. 12. 2008 13:25

Blahozelaaaam!!! Velmi pekna web.stranka a tvoja praci je ozaj profesionalna. Prajem ti este vela uspechov v tvojej praci. Len tak dalej...super.

Rono - web

11. 2. 2008 21:46

Ahoj Janka,
pekna a ucelne spracovana stranka. Prehladna a lahko ovladatelna. Je to mile a nevtierave ako vsetko co robis. Takto vnimam tvoju stranku a aj teba. Mozno aj ja raz budem nosit nieco z tvojej tvorby. :)
Vela uspechov.
R.

Vivien Bielikova - Úžasnééééééééééééé

2. 2. 2008 9:17

Som kamaratka Mishi a k vasej stranke som sa dostala nahodou, ale musim uznat ze modely pekne s napadom a nositelne, velmi pekne su tie kombinovatelne modely a ta obrovska hneda taska s oranzovym olemovanim. Nech sa vam dari.

Gabina - Radost pozerat

29. 1. 2008 18:49

Janka, si uzasna!!!

yanka - krasne veci

28. 1. 2008 8:58

Janka , dobry den, dostala som link na Vašu www :) rada som pozrela, super vecicky, hlavne tasky, a tie plenete veci .. neuvazujete prihodiť tam aj ceny? :) mna by zaujimali ..pekny den Jana Turč. Teplice

www.yanka.estranky.cz